Cum folosești tratamentul dermato-cosmetic Fillerina

Cum folosești tratamentul dermato-cosmetic Fillerina

Grad 1

Relaxare și cedare incipientă a țesuturilor. Umple ridurile inițiale și conferă volum pomeților și buzelor

Grad 2

Relaxare și cedare ușoară a țesuturilor. Umple ridurile ușoare și conferă volum pomeților și buzelor

Grad 3

Relaxare și cedare vizibilă a țesuturilor. Umple ridurile moderate și conferă volum pomeților și buzelor

Grad 4

Relaxare și cedare evidentă a țesuturilor. Umple ridurile profunde, conferă volum pomeților și buzelor și un aspect de ridicare a trăsăturilor feței

Grad 5

Relaxare și cedare gravă a țesuturilor. Umple ridurile foarte profunde, conferă volum pomeților și buzelor și un aspect de ridicare a trăsăturilor feței

Grad 1
Grad 2
Grad 3, 4, 5

Dupa ce ai ales gradul potrivit urmează pașii

Pentru a facilita acțiunea produsului dermato-cosmetic, se recomandă consumul a două pahare de apă înainte de aplicarea Fillerina Gel.

Pasul 1: Se aplică Fillerina gel cu efect de umplere

Fillerina gel cu efect de umplere trebuie utilizat în fiecare zi timp de 14 zile și se aplică pe fata curată 2 ml de gel, pe riduri, pe zonele care necesită volum (pometi, buze). După aplicare, se așteaptă 10 minute după care se introduce, cu mișcări de tapotare, tot gelul în piele.

Pasul 2: Se aplică Fillerina cremă nutritivă

În continuare se aplică Fillerina cremă nutritivă, care oferă o cantitate suficientă de substanțe hidratante și hrănitoare și permite completarea aplicării gelului cu efect de umplere, cu un confort maxim pentru pielea feței și a gâtului. Se extrage cu aplicatorul 1-2 ml de cremă, in funcțtie de nevoi și se aplică pe toată suprafața faței și a gâtului.

După aplicarea cremei hrănitoare, se clătesc ambele aplicatoare în apă călduță pentru a evita orice acumulare de produs. Nu așezați flaconul înapoi în cutie deoarece se pot scurge. Pentru închiderea sticlelor folosiți capacul găsit în interiorul cutiei.