Cum alegi?

CUM ALEGI TRATAMENTUL DERMATO-COSMETIC FILLERINA POTRIVIT PENTRU TINE?

Tratamentul dermato-cosmetic Fillerina este disponibil în 5 grade (1, 2, 3, Plus 4, Plus 5) și poți folosi Filerimetru Fillerina atunci cand alegi astfel:


Relaxare și cedare incipientă a țesuturilor. Umple ridurile inițiale și conferă volum pomeților și buzelor

Relaxare și cedare ușoară a țesuturilor. Umple ridurile ușoare și conferă volum pomeților și buzelor

Relaxare și cedare vizibilă a țesuturilor. Umple ridurile moderate și conferă volum pomeților și buzelor

Relaxare și cedare evidentă a țesuturilor. Umple ridurile profunde, conferă volum pomeților și buzelor și un aspect de ridicare a trăsăturilor feței

Relaxare și cedare gravă a țesuturilor. Umple ridurile foarte profunde, conferă volum pomeților și buzelor și un aspect de ridicare a trăsăturilor feței

5 concentrații diferite de ACID HIALURONIC care oferă un răspuns personalizat nevoilor specifice ale țesuturilor cutanate și ale feței.

Gradul 1 are o concentrație ridicată de molecule mai mari pentru umplere și hidratare, gradul 2 are un amestec de  molecule din toate mărimile și gradul 3 are o concentrație ridicată  de molecule mai mici, care sunt necesare pentru a pătrunde în straturile profunde ale pielii pentru umplerea ridurilor moderate. Fiecare moleculă are o capacitate de penetrare cutanată diferită și fiecare acționează într-un strat al pielii diferit. Gradele 1, 2 și 3 au formule bazate pe 6 tipuri de acizi hialuronici cu greutate moleculara între 1 000 și peste 2 000 000 Daltoni.

Noile tratamente dermato-cosmetice Fillerina Plus, Grad 4 și Grad 5 conțin cantități mari de molecule  foarte mici. Pornind de la cea mai mică moleculă (1000 Daltoni) a fost posibilă dezvoltarea a  două segmente de acid hialuronic, a căror greutate moleculară este de 800 Daltoni, respectiv 400 Daltoni, pentru a pătrunde în straturile profunde ale pielii. Sunt recomandate pentru pielea foarte matură persoanelor care au probleme serioase de lăsare a pielii.

Rezultatele durează până la 3 luni, repetați dacă este necesar.

Tratament dermato-cosmetic Fillerina cu efect de umplere

Tratamentul dermato-cosmetic Fillerina conține :

14 doze (2 ml fiecare) de gel cu efect de umplere


14 doze (2 ml fiecare) de cremă nutritivă


2 aplicatoare de precizie

Tratamentul dermato-cosmetic Fillerina este disponibil în 5 grade:

Gradul 1, gradul 2, gradul 3, gradul 4 PLUS și gradul 5 PLUS 

Fillerina cremă de zi

Crema de zi conține o concentrație mai mică de acizi hialuronici și poate fi utilizată ca atare sau împreună cu tratamentul dermato-cosmetic Fillerina®. Fillerina cremă de zi hidratează și protejează pielea pe parcursul zilei. Conține ulei de nucă de cocos, xilitol și vitamina E.
Datorită prezenței uleiului de nucă de cocos, pielea rămâne elastică și moale, Xilitolul are putere mare de hidratare iar vitamina E este antioxidantă și protectoare.

Ingredientele principale ale cremei de zi Fillerina sunt:

Ulei de nucă de cocos, xylitol, vitamina E, 6 tipuri de acizi hialuronici, Matrifull și acetil Hexapeptide-37.

Fillerina cremă de zi este disponibilă în 5 grade:

Gradul 1, gradul 2, gradul 3, gradul 4 PLUS și gradul 5 PLUS

Fillerina cremă de noapte

Crema de noapte conține o concentrație mai mică de acizi hialuronici și poate fi utilizată ca atare sau împreună cu tratamentul dermato-cosmetic Fillerina®. Fillerina cremă de noapte este emolientă și hidratantă datorită fazei lipidice formată din uleiuri naturale: ulei din germeni de grâu, ulei de migdale dulci, unt de Shea si ulei din Rosa Moschata. De asemenea, conține vitamina A care face pielea mai tonică și elastică. Vitamina E este protectoare și antioxidantă.

Principalele ingrediente ale cremei de noapte sunt:

Ulei de germeni de grâu (Prunus), ulei de migdale dulci (Amygdalus dulcis), ulei de rosehip (Rosa moschata) unt de Shea (Burospermum parkii), vitamina E, vitamina A, 6 tipuri de acizi hialuronici, Matrifull și acetil Hexapeptide-37.

Fillerina cremă de noapte este disponibilă în 5 grade:

Gradul 1, gradul 2, gradul 3, gradul 4 PLUS și gradul 5 PLUS

Fillerina cremă contur ochi și buze

Fillerina cremă contur de ochi și buze conține o concentrație mai mică de acizi hialuronici și poate fi utilizată ca atare sau împreună cu alte produse dermato-cosmetice Fillerina. Fillerina Cremă contur ochi și buze este o cremă zilnică cu efect de umplere la nivelul conturului ochilor și buzelor.

Principalele ingrediente ale cremei de contur de ochi și buze Fillerina sunt:

Ulei de migdale dulci (Amygdalus dulcis), ulei de orez, unt de Shea (Burospermum parkii), 6 tipuri de acizi hialuronici, Matrifull și acetil Hexapeptide-37.

Fillerina cremă contur ochi și buze este disponibilă în 5 grade:

Gradul 1, gradul 2, gradul 3, gradul 4 PLUS și gradul 5 PLUS